Het merk

Na tientallen jaren kennis op dit gebied te hebben opgedaan, heeft Adanys besloten om een ​​eersteklas en onderscheidende ervaring te creëren. De diamant in elke fles vertegenwoordigt het creatieproces van een onschatbaar product, geboren uit de expertise van Levira Distillery.

Adamus komt van het Griekse woord Adamas dat diamant betekent, omdat zowel deze super premium gin als de fles is gemaakt, ontworpen en gevormd als een diamant die altijd een sublieme geest weerspiegelt.

Het eerste jaar dat ADAMUS Dry Gin werd geproduceerd was in 2015 met een gelimiteerde serie van 4448 flessen. Elk jaar worden er een beperkt aantal flessen geproduceerd.

Distillatieproces

Om Adamus Dry Gin te creëren, werden 86 verschillende botanische producten getest, gedistilleerd in verschillende processen en daaruit werden de beste 18 geselecteerd, met één interessante botanical in het bijzonder: dit is de enige gin waarin een van de botanische ingrediënten de beroemde druivensoort van Bairrada is - Baga .

De natuurlijke plantaardige ingrediënten die we zijn geselecteerd, worden individueel gedistilleerd in de traditionele distillatie koperen potten door middel van stoomdestillatie. Deze individueel geselecteerde distillaten worden in perfecte verhoudingen gemengd, met respect voor het speciale en onderscheidende ADAMUS Dry Gin-recept.

Adamus speciale fles

De fles is ontwikkeld om op hetzelfde niveau te zijn als de gin, daarom werd elke fles geprojecteerd als een diamant en de kurk benadrukt de natuurlijkheid van deze drank. ALLES IN ADAMUS IS UNIEK ALLES IN ADAMUS IS UNIEK: het bottelen, de nummering en de verpakking van elke fles wordt handmatig en met toewijding uitgevoerd, zodat Adamus een volledige controle heeft over elke gin-fles.

 

My message
Laden