Op deze pagina zullen we je op de hoogte houden van alles wat wij aanbevelen. Dat kunnen artikelen zijn maar ook events of trends in de markt. Om wat persoonlijk te starten hebben we een lijst opgesteld van de persoonlijke favorieten van onze collega's.

Bobby’s Gin      

Sinds het gin-festival echt fan geworden van Bobby’s. Mooi verhaal ook, door het recept van de opa die de kleinzoons vertaald hebben naar Bobby’s. (Jasper)

Jack Daniels “winter jack”

Ik ben geen whisky drinker. Deze 1x geproeft en moet zeggen ERG LEKKER. Helaas (bijna) niet meer te krijgen. (Dennis)

Coca Cola
Zoals al mijn collega’s weten ben ik verslaafd aan Coca cola. Elke dag 2 a 3 blikjes is geen uitzondering. Vandaar duidelijk nummer 1. (Boy)

Europhia Cannabis Vodka

Een aantal jaren geleden in samenwerking met een klant en een inkoper dit product geïmporteerd. Tot op de dag van vandaag nog een erg goed lopend product. Een product met een knipoog. (Boy)

Flor de Cana Spresso

Of ik nu een Flor de Cana Spresso drink na een lekker kerstmaal of in een cognacglas gevuld met ijs na de bbq, voor mij blijft deze combinatie van lekkere oude rum en koffie het ideale aperitief. (Jaco)

Glencairn Tasting Glass

Haar subtiele rondingen versterken een volmaakte inhoud als een gracieus maar lieftallig topmodel. Geur bedwelmd en smaak ontroerd de meest ervaren whisk(e)y liefhebber, dit glas transformeert het eenvoudige in het gelukzalige. (Karel)

Bailey’s Salted Caramel

Deze vind mijn vriendin erg lekker. Helaas hebben niet veel slijters deze staat dus moeilijk te krijgen. (Dennis)

Gonzalez Byass Px Nectar                                  
Een flesje van deze goddelijke drank mag niet ontbreken bij de Bourgondiër thuis; heerlijk zacht en vol van smaak (rozijnen, dadels, appelstroop) in combinatie met een mooi kaasplankje of pure chocolade maakt de laatste gang van mijn ideale diner helemaal af. (Mark)                                      

Hanami gin

Een Japans ogende Nederlandse gin met een infusie van kersenbloesem. Aantrekkelijk geprijsd en perfect te garneren met eetbare bloemetjes. Deze gin doet het bij mij vooral goed op mooie zomeravonden. (Boy)

Havana Club Anejo Especial                                              

Een mooie herinnering aan vakantie, een Cuba Libre in de tuin van Hotel Nacional in Havana, als je deze rum inschenkt schijnt ineens de Cubaanse zon. (Karel)

Flor de Cana Spresso

Het zwarte goud! Geserveerd op één “Iceball” is dit in zowel de zomer als in de winter de lekkerste koffielikeur die ik in jaren gedronken heb (Remko)

Himbrimi Old Tom Gin 

De gin variaties zijn oneindig tegenwoordig, maar de IJslandse Himbrimi gin maakt echt het verschil. Honing en Ijslandse tijm met de geur van lavendel geeft deze donkere small batch gin een onderscheidend bitterzoet karakter. Voor mij een absolute topper in combinatie met Fentimans tonic. (Mark)

Licor Beirao d’Honra                                
Enorm mooie fles, prachtig product en echt waar voor zijn geld. (Jasper)

Mom Royal Smoothness Gin

Een Gin & Tonic maakt me vrolijk omdat ik het associeer het met een feestje van zon, vrienden, vriendinnen, fruit en vrolijke kleuren. Mom is voor mij de perfecte gin door zijn heerlijke fruitige smaak en de mogelijkheid om met verschillend rood fruit als garnering er ook nog eens mooie presentatie van te maken. (Jaco)

Monkey 47

Een persoonlijk paradepaardje dat ik als eerste naar Nederland heb kunnen halen. Een heerlijke verfrissende gin met een fantastische presentatie. Hou de garnering simpel met alleen een stukje grapefruit (Remko)

Nikka from the Barrel                                                
Het verborgen goud uit het land van de reizende zon! Voor de echte fijnproever! (Maarten)

Nikka from the Barrel                                                

Een whisky met een rijke smaak. Door de lagering op bourbon vaten een mooie afdronk. Daarnaast een in het oog springende fles die snel de aandacht krijgt die het verdiend! (Sjoerd)

Nikka Yoichi Single Malt   

Op reis langs een buitenlandse leverancier deze parel ontdekt, een glas (of meer) hiervan schept een band (Karel)

Nomad Outland

Voor mij als nieuwe, onbekende whisky-drinker was Nomad één van de eerste whisky’s die ik dronk. Wat een verrassing! De zachte tonen van de rijping op de Sherry casks hebben mij een echte fan van Nomad gemaakt. (Jasper)

Nordes                                                                 
Heerlijke frisse Gin uit noord west Spanje die je een beleving geeft van de producten uit die regio. (Maarten)

Pienaar & Son Orient

Gin & Tonic is verreweg mijn meest favoriete drankje. Sinds ik Pienaar & Sons Orient heb leren kennen kan ik ook in de winter genieten van een heerlijke G&T. De smaak van mandarijn, sinaasappel en kaneel maken van Pienaar & Son Orient voor mij een echte vierseizoenen-gin.  (Jaco)

Remy Martin Louis XIII

Ik hou van aparte flessen. Dit is wel een van mooiste die ik ooit heb gezien (Dennis)

Pineau de Charentes rouge                                                                   

Een heerlijk zomerdrankje dat voor mij perfect bij de zomer hoort.Een relatief onbekend aperitief wat door de menging van blauwe druivensap met alcoholrijke cognac waardoor een goede dorstlesser ontstaat. Mede doordat de pineau nog even op vaten ligt krijgt het extra smaak. Ik drink het graag on the rocks en met 17% hoef je het niet bij één te houden. (Sjoerd)

Ruinart Blanc De Blancs                                             
Prachtige champagne, in mijn ogen de nummer 1 champagne voor een speciale gelegenheid. (Maarten)

The Yamazaki 12 YearsYamazaki, de koning onder de Japanse whisky’s waar de hype mee begon. Inmiddels zijn er vele

andere succesvolle merken verschenen, maar de vraag naar deze whisky blijft ongelooflijk. Eleganten zacht; Hēruraiku! (Mark)

Zuidam 5 jaar oude jenever

Een prachtig product wat voor mij jenever is in een nieuw jasje. Niks geen stoffig imago voor jenever. Het begint al bij de leuke fles die het ambacht van Zuidam kenmerkt. Voor mij een mooi en bovenal betaalbaar alternatief voor een goede single malt. Weliswaar anders, maar het moment van drinken vergelijkbaar. 5 jaar gelagerd Hulde voor dit Nederlandse product. (Sjoerd)

My message