De Speak Easy Box van Black Tomato Gin met Double Dutch Tonic

Black Tomato Gin

BLACK TOMATO GIN is van Nederlandse bodem en gemaakt van biologische zwarte tomaten die worden gekweekt in Italië. Een gin met een unieke smaak. De gin heeft een heldere neus van tomaat en een mooie volle, zachte en ronde smaak. Maak een heerlijke Gin & Tonic met deze giftbox van Black Tomato Gin met Double Dutch Tonic.

BLACK TOMATO GIN is een innovatieve premium gin en de eerste gin ter wereld die gedistilleerd is uit zwarte tomaten. De botanicals zijn met de hand gekweekte zwarte tomaten uit Sicilië, een paar druppels zoutwater uit de Oosterschelde (het grootste natuurgebied van Nederland) en een vleugje jeneverbes. De combinatie van de tomaat en het zoutwater creëert een fascinerende smaak. Hierdoor ontstaat er een mooie balans tussen zoet en hartig.

De gin wordt gedistilleerd in één van de oudste familiedistilleerderijen van Nederland. Deze distilleerderij is opgericht in 1777 en staat bekend om zijn traditie en hoogstaand vakmanschap. Al meer dan 225 jaar worden in de distilleerderij in Schiedam de jenevers en gins in kleine koperen potten gedistilleerd.

Double Dutch Pomegrante & Basil Tonic

Elke fles Double Dutch wordt volledig in het Verenigd Koninkrijk gemaakt zonder kunstmatige smaak-, kleur- stoffen en conserveringsmiddelen. Double Dutch gebruikt alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit, gemengd met verfrissend water om knapperige, frisse en innovatieve mixers te creëren voor verfijnde paletten. Double Dutch dranken bevatten ook weinig calorieën en gebruiken alleen natuurlijke zoetstoffen.

Smaak
Granaatappel wordt vaak beschouwd als een superfood en heeft een complex smaakprofiel dat zowel zoet als zuur is, maar ook een tannine-toon geeft om cocktails meer body en structuur te geven.
Basilicum, in de anijsfamilie, staat bekend om het opheffen van zure smaken zoals tomaten en in een frisdrank is de peperige top noot een uitstekend tegenwicht voor granaatappel, met een complexe, exotische midden smaak die een mixdrank eerder ondersteunt dan overweldigt.

Aroma
Kruidachtig aroma met een zoete en pittige afdronk.

Proefnotities
Voor de verfijnde drinker, een kruidachtig aroma met een zoete en zure afdronk.

My message
Laden