Deze Italiaanse gin wordt met passie gedistilleerd. Ginato heeft de hele lengte en breedte van dit unieke en historische land afgespeurd, Ginato heeft de beste druiven, jeneverbessen en citrusvruchten verzameld. Dit proces roept een magische verbinding op tussen het landschap en de cultuur van Italië.

Ons assortiment

Pompelmo - ABV: 43% // VOL: 70cl

Door vakkundig de beste Sangiovese-druif te mengen met roze grapefruit en jeneverbessen, heeft Ginato een prachtige gin gecreëerd die buitengewoon uniek is en de ware essentie van Italië uitstraalt.

Proefnotities: Ginato Pompelmo is een frisse en heldere gin die wordt gedistilleerd met de schil van zongerijpte Siciliaanse roze grapefruits en gemengd met de beste Italiaanse Sangiovese-druif.

Clementino - ABV: 43% VOL: 70cl

Door vakkundig de beste Nebbiolo-druif te mengen met clementines en jeneverbessen, heeft Ginato een prachtige gin gecreëerd die buitengewoon uniek is en de ware essentie van Italië uitstraalt.

Proefnotities: Ginato Clementino is een frisse en heldere gin die wordt gedistilleerd met behulp van de schil van clementinesinaasappelen en gemengd met de beste geteelde Nebbiolo-druif van Italië.

Melograno - ABV: 43% VOL: 70cl

Door de beste Barbera-druif vakkundig te mengen met granaatappel en jeneverbessen, heeft Ginato een prachtige gin gecreëerd die buitengewoon uniek is en de ware essentie van Italië uitstraalt.

Proefnotities: Ginato Melograno is een frisse en heldere gin, gedistilleerd met Siciliaanse granaatappels en gemengd met de beste Italiaanse Barbera-druif.

Pinot Grigio - ABV: 43% // VOL: 70cl

Door vakkundig de beste Pinot Grigio-druif, Siciliaanse citrusvruchten en te mengen met verse Italiaanse jeneverbessen, heeft Ginato een prachtige gin gecreëerd die buitengewoon uniek is en de ware essentie van Italië uitstraalt.

Proefnotities: Ginato Pinot Grigio is een frisse en heldere gin gedistilleerd met Toscaanse jeneverbessen en gemengd met de beste Italiaanse Pinot Grigio-druif.

My message
Laden