Perfect Serve Barshow

 

De perfect serve barshow is sinds jaren de plaats voor bartenders om te netwerken, ideeën op te doen en nieuwe producten te zien en te proberen. Gedurende twee dagen kan elke liefhebber op het Westergasterrein zich laten informeren en inspireren bij diverse stands die de mooiste producten presenteren en uitschenken. Ook dit jaar was Anker Amsterdam Spirits aanwezig met een aantal mooie merken die perfect zijn voor in een mooie bar om de lekkerste cocktails mee te maken. 

Ons assortiment bestond uit:

Koval: Het familiebedrijf dat zich kenmerkt door de mooie biologische producten die ze produceren. De bourbons en gins werden door de bezoekers erg gewaardeerd en zeker de Cranberry gin likeur kreeg verrassend veel complimenten.

Beirao: De bekendste likeur van Portugal. Deze likeur is heerlijk puur te drinken, maar ook zo veelzijdig dat er geen einde komt aan de te maken cocktails.

Tatratea: Deze serie Slowaakse theelikeuren worden geproduceerd uit bronwater van het Tatragebergte. Hiermee wordt samen met de de beste theeblaadjes een prachtige likeur gemaakt. Inmiddels bestaat de range uit een serie verschillende smaken met diverse alcoholpercentages.

Flor de Caña: Al jaren bekend om de zeer goede rums die ze produceren. In Centaal Amerika inmiddels de meest geliefde rum. Dit jaar lag daarnaast de focus op de Flor de Caña Spresso. Dit is een koffielikeur op basis van 7 jaar oude rum. Door het wat hogere alcoholpercentage heeft deze koffielikeur wat meer "bite" dan de andere soorten koffielikeur.

Heb je deze editie gemist maar ben je wel geïnteresseerd in één van deze (of andere merken) neem dan contact met ons op.

 

 

 

My message