Beste Relatie,

Graag brengen wij u op de hoogte van onze levertijden rond de feestdagen.

Afhalen goederen*:

Voor het afhalen van goederen hebben wij in week 51 en 52 langer de tijd nodig om de bestellingen klaar te zetten. Na bestellen kunt u de goederen minimaal 3 uur later afhalen. Aangezien onze ruimte beperkt is willen wij u ook verzoeken om de goederen te halen op het gekozen tijdstip.

Op dinsdag 27 december verwachten een zeer grote orderstroom. U kunt uw bestelling voor afhaling dezelfde dag doorgeven tot 10 uur in de ochtend. Na 10 uur kunt u 28 december weer afhalen

In verband met de accountant controle is het niet mogelijk om op 2 januari bestellingen af te halen. Vanaf 3 januari zijn wij weer geopend voor afhaling.

Bezorging*:

Zoals u van ons gewend bent proberen wij zo veel mogelijk de 24 uurs levering te blijven garanderen echter kan er vertraging oplopen bij onze logistieke partners. Door verwachte drukte dient u rekening te houden met 48 uurs levering. Wacht niet met bestellen voor levering op 23 of 30 december. Mocht er onverhoopt dan vertraging ontstaan, ontvangt u de bestelling na de feestdagen. Wij adviseren dus om uw bestellingen uiterlijk 21 december (voor 10 uur) en 28 december (voor 10 uur) te plaatsen. Houd er rekening mee dat wij vervoer uitbesteden en geen invloed hebben op levertijden.

* Wanneer de max bereikt is voor de te verwerken orders kunnen wij afwijken van bovengenoemde richtlijnen voor zowel afhaling als bezorging. Bepaalde data en tijden voor bezorgen of afhalen zullen dan op de webshop worden uitgeschakeld. Bestel dus op tijd!

 

Toevoegingen:

Om werkruimte te behouden worden goederen de gehele dag bij ons afgehaald door onze transporteur. Het is dus van belang u bestelling direct volledig door te geven. Toevoegingen kunnen wij niet garanderen.

Webshop first:

Orders die via de webshop worden geplaatst hebben de kortste doorlooptijd. Deze orders zijn dus altijd sneller bij onze logistieke afdeling. Hiermee is de kans op 24 uurs levering het grootst. Deze orders gaan altijd voor orders die via mail of telefoon worden doorgegeven.

Wij hopen u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.


Met vriendelijke groet,

Anker Amsterdam Spirits – Sales

My message
Laden