Malteco

Malteco is een rum afkomstig uit Panama.

Het logo van Malteco rum is de afbeelding van een kleurrijk vogeltje genaamd de Quetzal ook wel “Quizzy”” genoemd. Wanneer dit vogeltje in een kooi wordt gestopt gaat hij dood, vandaar dat hij ook de benaming is voor vrijheid en gezondheid.

De beste variëteiten suikerriet, exclusieve recepten, zorgvuldigheid gedurende het hele proces, rijping op fijn eikenhouten vaten en de jarenlange ervaring van de Master blender garanderen een excellente rum.  Malteco rum is licht aan de zoete kant en daardoor toegankelijk voor een breed publiek. De brede range - van de jonge tot de hele oude rum- zorgt ervoor dat er goed ingespeeld kan worden op de verschillende marktsegmenten.     

Malteco rum is heerlijk bij verschillende gelegenheden en is duidelijk herkenbaar voor consumenten die van een elegante en gebalanceerde rum willen genieten, hetzij puur dan wel in cocktail vorm.

De range bestaat uit rums van geschillende leeftijden, cadeausetjes en exclusieve soorten zoals de Malteco Sellecions met hierin herkenbaar een breed smakenpallet zoals vanille, hout, rijp fruit, citrus, chocolade, tabak, caramel en noten.   

My message
Laden