Black Tomato Gin

BLACK TOMATO GIN is van Nederlandse bodem en gemaakt van biologische zwarte tomaten die worden gekweekt in Italië. Een gin met een unieke smaak. De gin heeft een heldere neus van tomaat en een mooie volle, zachte en ronde smaak. Maak een heerlijke Gin & Tonic met Black Tomato Gin en Double Dutch Tonic of ga voor een cocktail zoals bijvoorbeeld onze ‘Black’ Snapper met Black Tomato Gin en een verse tomatensap.

Het verhaal

BLACK TOMATO GIN is een innovatieve premium gin en de eerste gin ter wereld die gedistilleerd is uit zwarte tomaten. De botanicals zijn met de hand gekweekte zwarte tomaten uit Sicilië, een paar druppels zoutwater uit de Oosterschelde (het grootste natuurgebied van Nederland) en een vleugje jeneverbes. De combinatie van de tomaat en het zoutwater creëert een fascinerende smaak. Hierdoor ontstaat er een mooie balans tussen zoet en hartig.

De gin wordt gedistilleerd in één van de oudste familiedistilleerderijen van Nederland. Deze distilleerderij is opgericht in 1777 en staat bekend om zijn traditie en hoogstaand vakmanschap. Al meer dan 225 jaar worden in de distilleerderij in Schiedam de jenevers en gins in kleine koperen potten gedistilleerd.

My message
Laden