Dead Man's Fingers

We keken naar hoe iedereen spiced rum maakte en deden het vervolgens compleet anders! 
Zo is in de Rum and Crab Shack, een bekend seafood restaurant in Cornwall, een nieuwe spiced rum ontstaan. De naam Dead Man’s Fingers komt van een gerecht op het menu van dit restaurant. Een van meest populaire gerechten in de krab. De kieuwen van de krab lijken op vingers en worden Dead Man’s Fingers genoemd omdat een legende gaat dat je het niet overleefd wanneer je deze kieuwen eet. Net als de manier van het maken van de rum is de naam zo fout, dat deze perfect past bij deze rum. Een rare naam, een schedel op de fles (de laatste man die de Dead Man’s Fingers heeft gegeten) en rum geïnspireerd op aparte en nieuwe smaken.
Dat maakt Dead Man’s Fingers gelukkig.
 

  • Dead Man’s Fingers Spiced

Mix een blended rum met exotische smaken en creëer op die manier een uniek en kenmerkend smaakprofiel. Als je bekend bent met saffraancake, zul je dat zeker herkennen samen met tonen van Pedro Ximénez ijs. Lichte tonen van caramel, vanille, kaneel, nootmuskaat en een zachte, zoete smaak van sinaasappel.
 

  • Dead Man’s Fingers Coffee

Een mooie variatie op de spiced rum, infused met heerlijke, geroosterde koffiebonen. Smaken van vanille, rozijnen en sinaasappelchocolade komen duidelijk naar voren. Verder heel licht herkenbaar zijn nootmuskaat en komijn.
 

  • Dead Man’s Fingers Coconut

Als je houdt van tropische smaken van kokos, dan zul je van deze variant houden! Mango, rozijnen, karamel en kokosijs  zijn allemaal duidelijk terug te vinden, samen met een lichte, frisse smaak van limoen. Een vleugje vanille en kruidnagel zorgen voor de balans.
 

  • Dead Man’s Fingers Hemp

Deze Hemp variant heeft als basis de spiced rum. Deze is infused met natuurlijke, legale hennep en CBD. Dit samen zorgt voor grasachtige kruidige smaken met tonen van onder andere koffie, cola en hop. Onverwachte smaken!
 

  • Dead Man’s Fingers Pineapple

Rum & ananas: Een perfecte combinatie! De geroosterde en gekonfijte ananas in combinatie met Dead Man’s Fingers zorgen voor het gevoel van de zomer. Smaken van bruine suiker, nootmuskaat, een vleugje anijs en limoenschil. Heerlijke fris!

 

 

My message
Laden