Jawbox is een classic dry gin als geen ander. Bij het maken en distilleren van deze gin gebruikt Jawebox een unieke combinatie van geselecteerde botanische producten - waaronder de lokale black mountain heather uit Belfast en dit is verwerkt op traditionele wijze.

Belfast is een stad gebouwd op industrie en inventiviteit. Het zijn makers en ontdekkingsreizigers. Het zijn hardwerkende en praktische mensen die graag dingen voor elkaar krijgen, en goed gedaan krijgen. In huizen van zowel rijk als arm begon de diepe, boxy Belfast-gootsteen te verschijnen. Het werd een centraal punt in menig keuken - waar de meeste gesprekken plaatsvonden. En zo kreeg het zijn eigen bijnaam: de Jawbox.  Groot door zijn ambacht. Jawbox - een gin-merk voor avontuurlijke, zelfverzekerde en nieuwsgierige mensen; voor degenen die van elk moment genieten. Jawbox heeft ook twee unieke gin likeuren ontwikkeld:

Ananas en gember-gin-likeur: neem de klassieke Jawbox-gin, voeg wat vurige gemberkruiden toe en werk af met de intense smaak van ananas. Ja, ananas. De Jawbox Pineapple and Ginger Gin Likeur is vakkundig uitgebalanceerd, de perfecte combinatie van zoet en specerijen, gecombineerd met de unieke botanische ingrediënten van de klassieke gin.

Rabarber en gember-gin-likeur: het is een klassieke combinatie, zoete en pittige rabarber is uitgebalanceerd met verwarmende gember voor een perfecte balans tussen smaken. Deze klassieke tuingroente (ja het is een groente) wordt al generaties lang in achtertuinen en potten gekweekt. De zure frisse smaken passen perfect bij de Jawbox Gin.

My message
Laden